Change pack
Bedrock Oct 24 - 30 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 24 October 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 29 + 83

    Answer: 29 + 83 = 112
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 7x + 10

    Answer: 52
  3. 3. Geometry

    Convert 20m to cm

    Answer: 2000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:8

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 11, 8, 8

    Answer: 9

Tuesday 25 October 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 43 + 32

    Answer: 43 + 32 = 75
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 7x + 3

    Answer: 17
  3. 3. Geometry

    Convert 49cm to mm

    Answer: 490mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:40

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 14, 16, 7, 4

    Answer: 9

Wednesday 26 October 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 23 + 37

    Answer: 23 + 37 = 60
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 3x + 10

    Answer: 19
  3. 3. Geometry

    Convert 42cm to mm

    Answer: 420mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:4

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 2, 1

    Answer: 5

Thursday 27 October 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 28 + 23

    Answer: 28 + 23 = 51
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 6x + 4

    Answer: 40
  3. 3. Geometry

    Convert 15m to cm

    Answer: 1500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:25

    Answer: 2:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 8, 17

    Answer: 14

Friday 28 October 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 40 + 40

    Answer: 40 + 40 = 80
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 3x + 5

    Answer: 11
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:6

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 10, 10

    Answer: 9