Change pack
Bedrock Oct 31 - Nov 6 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 31 October 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 12 + 44

    Answer: 12 + 44 = 56
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 7x + 5

    Answer: 26
  3. 3. Geometry

    Convert 5m to cm

    Answer: 500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:21

    Answer: 4:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 14, 19, 8, 18

    Answer: 14

Tuesday 1 November 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 34 + 48

    Answer: 34 + 48 = 82
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 7x + 6

    Answer: 27
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:25

    Answer: 8:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 12, 16, 2

    Answer: 9

Wednesday 2 November 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 34 + 23

    Answer: 34 + 23 = 57
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 6x + 11

    Answer: 65
  3. 3. Geometry

    Convert 9m to cm

    Answer: 900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:24

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 14, 12, 20

    Answer: 13

Thursday 3 November 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 44 + 27

    Answer: 44 + 27 = 71
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 4x + 4

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Convert 44cm to mm

    Answer: 440mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:24

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 7, 16, 12, 13

    Answer: 12

Friday 4 November 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 19 + 38

    Answer: 19 + 38 = 57
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 2x + 9

    Answer: 21
  3. 3. Geometry

    Convert 13m to cm

    Answer: 1300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:15

    Answer: 4:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 3, 1

    Answer: 7