Change pack
Bedrock Nov 7 - 13 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 7 November 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 93 + 47

    Answer: 93 + 47 = 140
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 8x + 11

    Answer: 59
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:10

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 20, 15, 14

    Answer: 14

Tuesday 8 November 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 86 + 21

    Answer: 86 + 21 = 107
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 2x + 4

    Answer: 24
  3. 3. Geometry

    Convert 20m to cm

    Answer: 2000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:16

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 8, 16, 7, 10

    Answer: 12

Wednesday 9 November 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 20 + 19

    Answer: 20 + 19 = 39
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 5x + 7

    Answer: 47
  3. 3. Geometry

    Convert 46cm to mm

    Answer: 460mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:24

    Answer: 3:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 18, 14, 17, 10

    Answer: 13

Thursday 10 November 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 38 + 26

    Answer: 38 + 26 = 64
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 4x + 11

    Answer: 31
  3. 3. Geometry

    Convert 26cm to mm

    Answer: 260mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:12

    Answer: 5:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 8, 8

    Answer: 9

Friday 11 November 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 57 + 40

    Answer: 57 + 40 = 97
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 2x + 5

    Answer: 13
  3. 3. Geometry

    Convert 5cm to mm

    Answer: 50mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:8

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 20, 18, 11

    Answer: 13