Change pack
Bedrock Nov 14 - 20 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 14 November 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 56 + 74

    Answer: 56 + 74 = 130
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 4x + 12

    Answer: 20
  3. 3. Geometry

    Convert 17m to cm

    Answer: 1700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:10

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 10, 3

    Answer: 8

Tuesday 15 November 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 16 + 25

    Answer: 16 + 25 = 41
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 3x + 3

    Answer: 9
  3. 3. Geometry

    Convert 46cm to mm

    Answer: 460mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:12

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 11, 2, 18

    Answer: 11

Wednesday 16 November 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 60 + 43

    Answer: 60 + 43 = 103
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 3x + 5

    Answer: 17
  3. 3. Geometry

    Convert 26cm to mm

    Answer: 260mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:8

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 1, 18

    Answer: 13

Thursday 17 November 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 45 + 49

    Answer: 45 + 49 = 94
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 7x + 7

    Answer: 56
  3. 3. Geometry

    Convert 25cm to mm

    Answer: 250mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:30

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 16, 6, 3

    Answer: 9

Friday 18 November 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 44 + 32

    Answer: 44 + 32 = 76
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 5x + 7

    Answer: 37
  3. 3. Geometry

    Convert 8m to cm

    Answer: 800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:20

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 16, 3, 17, 6

    Answer: 10