Change pack
Bedrock Nov 21 - 27 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 21 November 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 73 + 38

    Answer: 73 + 38 = 111
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 3x + 11

    Answer: 23
  3. 3. Geometry

    Convert 49cm to mm

    Answer: 490mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:10

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 2, 22

    Answer: 12

Tuesday 22 November 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 36

    Answer: 33 + 36 = 69
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 4x + 6

    Answer: 14
  3. 3. Geometry

    Convert 16cm to mm

    Answer: 160mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:24

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 18, 13, 1

    Answer: 10

Wednesday 23 November 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 34

    Answer: 22 + 34 = 56
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 6x + 5

    Answer: 65
  3. 3. Geometry

    Convert 45cm to mm

    Answer: 450mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:24

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 6, 12, 17

    Answer: 11

Thursday 24 November 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 65 + 70

    Answer: 65 + 70 = 135
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 5x + 8

    Answer: 23
  3. 3. Geometry

    Convert 24cm to mm

    Answer: 240mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:8

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 12, 18, 20, 18

    Answer: 15

Friday 25 November 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 45 + 45

    Answer: 45 + 45 = 90
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 4x + 6

    Answer: 46
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:35

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 17, 3

    Answer: 12