Change pack
Bedrock Nov 28 - Dec 4 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 28 November 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 36 + 32

    Answer: 36 + 32 = 68
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 5x + 6

    Answer: 26
  3. 3. Geometry

    Convert 3m to cm

    Answer: 300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:30

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 11, 17, 3, 15

    Answer: 12

Tuesday 29 November 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 93 + 96

    Answer: 93 + 96 = 189
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 8x + 4

    Answer: 36
  3. 3. Geometry

    Convert 14m to cm

    Answer: 1400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:28

    Answer: 4:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 17, 18, 21, 16

    Answer: 15

Wednesday 30 November 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 64 + 24

    Answer: 64 + 24 = 88
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 5x + 11

    Answer: 51
  3. 3. Geometry

    Convert 17m to cm

    Answer: 1700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:4

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 19, 6

    Answer: 11

Thursday 1 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 48

    Answer: 25 + 48 = 73
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 4x + 11

    Answer: 39
  3. 3. Geometry

    Convert 4m to cm

    Answer: 400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:40

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 11, 10, 1

    Answer: 9

Friday 2 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 41 + 38

    Answer: 41 + 38 = 79
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 7x + 9

    Answer: 51
  3. 3. Geometry

    Convert 25cm to mm

    Answer: 250mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:12

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 10, 5, 23

    Answer: 14