Change pack
Bedrock Dec 5 - 11 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 5 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 84 + 68

    Answer: 84 + 68 = 152
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 6x + 11

    Answer: 35
  3. 3. Geometry

    Convert 10cm to mm

    Answer: 100mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:12

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 19, 12

    Answer: 14

Tuesday 6 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 14 + 45

    Answer: 14 + 45 = 59
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 5x + 3

    Answer: 23
  3. 3. Geometry

    Convert 45cm to mm

    Answer: 450mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:12

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 20, 10

    Answer: 15

Wednesday 7 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 47 + 79

    Answer: 47 + 79 = 126
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 7x + 9

    Answer: 58
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:25

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 2, 3, 10

    Answer: 5

Thursday 8 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 39 + 82

    Answer: 39 + 82 = 121
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 5x + 7

    Answer: 52
  3. 3. Geometry

    Convert 2m to cm

    Answer: 200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:8

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 19, 15, 9

    Answer: 12

Friday 9 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 42 + 46

    Answer: 42 + 46 = 88
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 2x + 4

    Answer: 14
  3. 3. Geometry

    Convert 20m to cm

    Answer: 2000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:30

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 14, 15, 20, 3

    Answer: 14