Change pack
Bedrock Dec 12 - 18 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 12 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 16

    Answer: 22 + 16 = 38
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 3x + 10

    Answer: 25
  3. 3. Geometry

    Convert 20m to cm

    Answer: 2000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:6

    Answer: 3:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 8, 7

    Answer: 6

Tuesday 13 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 59 + 65

    Answer: 59 + 65 = 124
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 7x + 11

    Answer: 74
  3. 3. Geometry

    Convert 13m to cm

    Answer: 1300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:16

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 17, 17

    Answer: 13

Wednesday 14 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 53 + 27

    Answer: 53 + 27 = 80
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 7x + 3

    Answer: 38
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:18

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 8, 3

    Answer: 7

Thursday 15 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 14 + 40

    Answer: 14 + 40 = 54
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 5x + 12

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Convert 3m to cm

    Answer: 300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:14

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 23, 18, 4

    Answer: 15

Friday 16 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 95 + 48

    Answer: 95 + 48 = 143
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 3x + 10

    Answer: 16
  3. 3. Geometry

    Convert 40cm to mm

    Answer: 400mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:28

    Answer: 5:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 6, 17

    Answer: 10