Change pack
Bedrock Dec 19 - 25 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 19 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 75 + 57

    Answer: 75 + 57 = 132
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 5x + 12

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Convert 32cm to mm

    Answer: 320mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:20

    Answer: 4:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 17, 19, 2

    Answer: 11

Tuesday 20 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 38 + 43

    Answer: 38 + 43 = 81
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 7x + 11

    Answer: 67
  3. 3. Geometry

    Convert 20m to cm

    Answer: 2000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:6

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 7, 5, 2

    Answer: 7

Wednesday 21 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 96 + 78

    Answer: 96 + 78 = 174
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 3x + 4

    Answer: 16
  3. 3. Geometry

    Convert 13m to cm

    Answer: 1300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:6

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 10, 18

    Answer: 15

Thursday 22 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 24 + 38

    Answer: 24 + 38 = 62
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 2x + 12

    Answer: 16
  3. 3. Geometry

    Convert 11cm to mm

    Answer: 110mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:12

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 7, 13

    Answer: 9

Friday 23 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 46 + 43

    Answer: 46 + 43 = 89
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 2x + 4

    Answer: 8
  3. 3. Geometry

    Convert 34cm to mm

    Answer: 340mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:8

    Answer: 5:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 7, 13, 3

    Answer: 7