Change pack
Bedrock Dec 26 - Jan 1 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 26 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 31 + 57

    Answer: 31 + 57 = 88
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 4x + 3

    Answer: 43
  3. 3. Geometry

    Convert 33cm to mm

    Answer: 330mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:12

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 17, 5, 9, 6

    Answer: 9

Tuesday 27 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 43 + 30

    Answer: 43 + 30 = 73
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 8x + 11

    Answer: 91
  3. 3. Geometry

    Convert 25cm to mm

    Answer: 250mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:40

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 10, 18

    Answer: 14

Wednesday 28 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 20 + 15

    Answer: 20 + 15 = 35
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 2x + 12

    Answer: 24
  3. 3. Geometry

    Convert 9m to cm

    Answer: 900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:15

    Answer: 7:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 2, 12

    Answer: 9

Thursday 29 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 93 + 65

    Answer: 93 + 65 = 158
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 3x + 7

    Answer: 13
  3. 3. Geometry

    Convert 14m to cm

    Answer: 1400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:30

    Answer: 1:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 2, 23

    Answer: 14

Friday 30 December 2016

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 29 + 45

    Answer: 29 + 45 = 74
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 5x + 11

    Answer: 26
  3. 3. Geometry

    Convert 49cm to mm

    Answer: 490mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:20

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 4, 8, 7, 16

    Answer: 10