Change pack
Bedrock Jan 2 - 8 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 2 January 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 69 + 27

    Answer: 69 + 27 = 96
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 2x + 7

    Answer: 27
  3. 3. Geometry

    Convert 20cm to mm

    Answer: 200mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:16

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 18, 15, 16, 18

    Answer: 15

Tuesday 3 January 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 31 + 24

    Answer: 31 + 24 = 55
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 2x + 4

    Answer: 14
  3. 3. Geometry

    Convert 9cm to mm

    Answer: 90mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:8

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 1, 11

    Answer: 8

Wednesday 4 January 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 31 + 41

    Answer: 31 + 41 = 72
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 5x + 6

    Answer: 46
  3. 3. Geometry

    Convert 16m to cm

    Answer: 1600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:28

    Answer: 2:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 3, 17

    Answer: 13

Thursday 5 January 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 67 + 48

    Answer: 67 + 48 = 115
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 2x + 12

    Answer: 26
  3. 3. Geometry

    Convert 26cm to mm

    Answer: 260mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:40

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 20, 12, 2, 20

    Answer: 14

Friday 6 January 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 19 + 16

    Answer: 19 + 16 = 35
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 7x + 4

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Convert 30cm to mm

    Answer: 300mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:8

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 19, 21

    Answer: 15