Change pack
Bedrock Jan 9 - 15 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 9 January 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 22

    Answer: 22 + 22 = 44
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 8x + 12

    Answer: 36
  3. 3. Geometry

    Convert 21cm to mm

    Answer: 210mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:10

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 18, 12

    Answer: 12

Tuesday 10 January 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 24 + 35

    Answer: 24 + 35 = 59
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 5x + 10

    Answer: 60
  3. 3. Geometry

    Convert 42cm to mm

    Answer: 420mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:12

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 8, 13

    Answer: 13

Wednesday 11 January 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 58

    Answer: 22 + 58 = 80
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 7x + 4

    Answer: 18
  3. 3. Geometry

    Convert 6m to cm

    Answer: 600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:40

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 11, 1

    Answer: 9

Thursday 12 January 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 32 + 23

    Answer: 32 + 23 = 55
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 6x + 4

    Answer: 58
  3. 3. Geometry

    Convert 8m to cm

    Answer: 800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:6

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 8, 3, 7

    Answer: 9

Friday 13 January 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 46 + 39

    Answer: 46 + 39 = 85
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 2x + 11

    Answer: 15
  3. 3. Geometry

    Convert 15m to cm

    Answer: 1500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:25

    Answer: 8:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 12, 20

    Answer: 15