Change pack
Bedrock Jan 16 - 22 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 16 January 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 97 + 50

    Answer: 97 + 50 = 147
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 2x + 4

    Answer: 24
  3. 3. Geometry

    Convert 4m to cm

    Answer: 400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:15

    Answer: 8:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 20, 14, 4

    Answer: 11

Tuesday 17 January 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 42 + 35

    Answer: 42 + 35 = 77
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 6x + 5

    Answer: 17
  3. 3. Geometry

    Convert 7cm to mm

    Answer: 70mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:24

    Answer: 1:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 21, 19, 13, 3

    Answer: 14

Wednesday 18 January 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 49 + 39

    Answer: 49 + 39 = 88
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 6x + 5

    Answer: 65
  3. 3. Geometry

    Convert 45cm to mm

    Answer: 450mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:10

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 3, 9

    Answer: 8

Thursday 19 January 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 37 + 55

    Answer: 37 + 55 = 92
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 3x + 4

    Answer: 13
  3. 3. Geometry

    Convert 49cm to mm

    Answer: 490mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:32

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 13, 11, 3

    Answer: 11

Friday 20 January 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 14 + 15

    Answer: 14 + 15 = 29
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 2x + 12

    Answer: 20
  3. 3. Geometry

    Convert 9m to cm

    Answer: 900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:15

    Answer: 7:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 18, 15, 3

    Answer: 12