Change pack
Bedrock Jan 23 - 29 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 23 January 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 84 + 22

    Answer: 84 + 22 = 106
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 4x + 8

    Answer: 36
  3. 3. Geometry

    Convert 49cm to mm

    Answer: 490mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:8

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 5, 10, 14

    Answer: 8

Tuesday 24 January 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 88 + 28

    Answer: 88 + 28 = 116
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 4x + 5

    Answer: 45
  3. 3. Geometry

    Convert 30cm to mm

    Answer: 300mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:40

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 11, 18, 7

    Answer: 12

Wednesday 25 January 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 42 + 31

    Answer: 42 + 31 = 73
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 7x + 3

    Answer: 38
  3. 3. Geometry

    Convert 25cm to mm

    Answer: 250mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:25

    Answer: 2:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 20, 20, 12

    Answer: 15

Thursday 26 January 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 53 + 37

    Answer: 53 + 37 = 90
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 5x + 10

    Answer: 35
  3. 3. Geometry

    Convert 6cm to mm

    Answer: 60mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:32

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 8, 12

    Answer: 13

Friday 27 January 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 46

    Answer: 22 + 46 = 68
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 7x + 6

    Answer: 48
  3. 3. Geometry

    Convert 33cm to mm

    Answer: 330mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:24

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 14, 19

    Answer: 13