Change pack
Bedrock Jan 30 - Feb 5 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 30 January 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 86 + 94

    Answer: 86 + 94 = 180
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 6x + 4

    Answer: 58
  3. 3. Geometry

    Convert 19m to cm

    Answer: 1900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:32

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 18, 10, 11

    Answer: 13

Tuesday 31 January 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 37 + 29

    Answer: 37 + 29 = 66
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 7x + 7

    Answer: 70
  3. 3. Geometry

    Convert 10m to cm

    Answer: 1000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:4

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 13, 2

    Answer: 11

Wednesday 1 February 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 49 + 42

    Answer: 49 + 42 = 91
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 3x + 11

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Convert 9m to cm

    Answer: 900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:14

    Answer: 2:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 17, 15

    Answer: 14

Thursday 2 February 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 81 + 86

    Answer: 81 + 86 = 167
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 8x + 9

    Answer: 41
  3. 3. Geometry

    Convert 40cm to mm

    Answer: 400mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:18

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 14, 20

    Answer: 14

Friday 3 February 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 40 + 27

    Answer: 40 + 27 = 67
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 8x + 11

    Answer: 91
  3. 3. Geometry

    Convert 4m to cm

    Answer: 400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:6

    Answer: 4:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 5, 15, 11

    Answer: 9