Change pack
Bedrock Feb 6 - 12 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 6 February 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 24 + 23

    Answer: 24 + 23 = 47
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 4x + 11

    Answer: 27
  3. 3. Geometry

    Convert 9m to cm

    Answer: 900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:20

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 12, 4, 16, 24

    Answer: 12

Tuesday 7 February 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 70 + 82

    Answer: 70 + 82 = 152
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 2x + 3

    Answer: 23
  3. 3. Geometry

    Convert 49cm to mm

    Answer: 490mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:8

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 11, 19

    Answer: 14

Wednesday 8 February 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 47 + 76

    Answer: 47 + 76 = 123
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 7x + 6

    Answer: 62
  3. 3. Geometry

    Convert 20cm to mm

    Answer: 200mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:10

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 16, 4

    Answer: 12

Thursday 9 February 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 21 + 11

    Answer: 21 + 11 = 32
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 5x + 7

    Answer: 52
  3. 3. Geometry

    Convert 25cm to mm

    Answer: 250mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:25

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 7, 3

    Answer: 6

Friday 10 February 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 10

    Answer: 25 + 10 = 35
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 6x + 8

    Answer: 26
  3. 3. Geometry

    Convert 21cm to mm

    Answer: 210mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:16

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 16, 16, 18

    Answer: 14