Change pack
Bedrock Feb 13 - 19 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 13 February 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 80 + 39

    Answer: 80 + 39 = 119
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 8x + 9

    Answer: 89
  3. 3. Geometry

    Convert 19m to cm

    Answer: 1900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:18

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 14, 14

    Answer: 15

Tuesday 14 February 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 89 + 69

    Answer: 89 + 69 = 158
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 5x + 8

    Answer: 43
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:30

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 15, 5, 12

    Answer: 11

Wednesday 15 February 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 36 + 26

    Answer: 36 + 26 = 62
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 4x + 10

    Answer: 22
  3. 3. Geometry

    Convert 4m to cm

    Answer: 400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:20

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 14, 17, 3

    Answer: 9

Thursday 16 February 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 63 + 58

    Answer: 63 + 58 = 121
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 3x + 9

    Answer: 27
  3. 3. Geometry

    Convert 17m to cm

    Answer: 1700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:18

    Answer: 1:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 17, 4

    Answer: 10

Friday 17 February 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 39 + 17

    Answer: 39 + 17 = 56
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 5x + 5

    Answer: 50
  3. 3. Geometry

    Convert 35cm to mm

    Answer: 350mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:24

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 5, 10, 16, 2

    Answer: 7