Change pack
Bedrock Feb 20 - 26 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 20 February 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 29 + 44

    Answer: 29 + 44 = 73
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 7x + 6

    Answer: 34
  3. 3. Geometry

    Convert 13cm to mm

    Answer: 130mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:15

    Answer: 5:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 9, 7, 16, 16

    Answer: 11

Tuesday 21 February 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 63 + 48

    Answer: 63 + 48 = 111
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 6x + 11

    Answer: 47
  3. 3. Geometry

    Convert 8cm to mm

    Answer: 80mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:16

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 13, 8, 11, 18

    Answer: 14

Wednesday 22 February 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 20 + 14

    Answer: 20 + 14 = 34
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 8x + 12

    Answer: 60
  3. 3. Geometry

    Convert 12cm to mm

    Answer: 120mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:12

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 23, 2, 19, 12

    Answer: 14

Thursday 23 February 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 48 + 31

    Answer: 48 + 31 = 79
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 4x + 6

    Answer: 30
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:8

    Answer: 4:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 20, 4

    Answer: 14

Friday 24 February 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 92 + 90

    Answer: 92 + 90 = 182
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 4x + 10

    Answer: 38
  3. 3. Geometry

    Convert 6cm to mm

    Answer: 60mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:12

    Answer: 5:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 3, 14

    Answer: 7