Change pack
Bedrock Feb 27 - Mar 5 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 27 February 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 24 + 38

    Answer: 24 + 38 = 62
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 7x + 4

    Answer: 67
  3. 3. Geometry

    Convert 14m to cm

    Answer: 1400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:20

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 8, 16

    Answer: 13

Tuesday 28 February 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 40 + 10

    Answer: 40 + 10 = 50
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 6x + 9

    Answer: 51
  3. 3. Geometry

    Convert 35cm to mm

    Answer: 350mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:24

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 20, 3, 13

    Answer: 12

Wednesday 1 March 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 37 + 42

    Answer: 37 + 42 = 79
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 8x + 6

    Answer: 38
  3. 3. Geometry

    Convert 6cm to mm

    Answer: 60mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:12

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 11, 20, 7, 1

    Answer: 9

Thursday 2 March 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 89 + 81

    Answer: 89 + 81 = 170
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 6x + 10

    Answer: 64
  3. 3. Geometry

    Convert 10m to cm

    Answer: 1000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:24

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 14, 13

    Answer: 11

Friday 3 March 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 41 + 32

    Answer: 41 + 32 = 73
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 5x + 5

    Answer: 55
  3. 3. Geometry

    Convert 16m to cm

    Answer: 1600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:6

    Answer: 8:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 9, 6

    Answer: 7