Change pack
Bedrock Mar 6 - 12 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 6 March 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 39 + 27

    Answer: 39 + 27 = 66
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 6x + 8

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Convert 18cm to mm

    Answer: 180mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:30

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 13, 7, 19, 17

    Answer: 13

Tuesday 7 March 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 64 + 84

    Answer: 64 + 84 = 148
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 2x + 9

    Answer: 13
  3. 3. Geometry

    Convert 3m to cm

    Answer: 300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:30

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 12, 7

    Answer: 8

Wednesday 8 March 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 67 + 68

    Answer: 67 + 68 = 135
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 7x + 8

    Answer: 57
  3. 3. Geometry

    Convert 17cm to mm

    Answer: 170mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:6

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 6, 3

    Answer: 8

Thursday 9 March 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 47 + 32

    Answer: 47 + 32 = 79
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 4x + 12

    Answer: 44
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:20

    Answer: 4:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 2, 19, 16, 12

    Answer: 11

Friday 10 March 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 14 + 31

    Answer: 14 + 31 = 45
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 4x + 9

    Answer: 29
  3. 3. Geometry

    Convert 4m to cm

    Answer: 400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:32

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 16, 3, 19, 16

    Answer: 14