Change pack
Bedrock Mar 13 - 19 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 13 March 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 94

    Answer: 33 + 94 = 127
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 6x + 11

    Answer: 65
  3. 3. Geometry

    Convert 9cm to mm

    Answer: 90mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:9

    Answer: 5:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 12, 6, 20, 2

    Answer: 11

Tuesday 14 March 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 73 + 64

    Answer: 73 + 64 = 137
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 8x + 11

    Answer: 43
  3. 3. Geometry

    Convert 34cm to mm

    Answer: 340mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:10

    Answer: 2:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 25, 15, 7, 13

    Answer: 15

Wednesday 15 March 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 18

    Answer: 33 + 18 = 51
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 7x + 6

    Answer: 20
  3. 3. Geometry

    Convert 5m to cm

    Answer: 500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:8

    Answer: 3:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 22, 3, 2

    Answer: 9

Thursday 16 March 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 30 + 95

    Answer: 30 + 95 = 125
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 4x + 6

    Answer: 34
  3. 3. Geometry

    Convert 7cm to mm

    Answer: 70mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:28

    Answer: 5:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 17, 2, 23, 12

    Answer: 14

Friday 17 March 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 28 + 16

    Answer: 28 + 16 = 44
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 6x + 12

    Answer: 60
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:40

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 14, 16

    Answer: 15