Change pack
Bedrock Mar 20 - 26 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 20 March 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 39 + 46

    Answer: 39 + 46 = 85
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 3x + 7

    Answer: 37
  3. 3. Geometry

    Convert 2m to cm

    Answer: 200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:14

    Answer: 5:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 5, 7

    Answer: 7

Tuesday 21 March 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 56 + 69

    Answer: 56 + 69 = 125
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 6x + 10

    Answer: 52
  3. 3. Geometry

    Convert 28cm to mm

    Answer: 280mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:6

    Answer: 8:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 9, 10, 20, 9

    Answer: 11

Wednesday 22 March 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 17 + 36

    Answer: 17 + 36 = 53
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 2x + 11

    Answer: 23
  3. 3. Geometry

    Convert 4m to cm

    Answer: 400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:25

    Answer: 4:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 11, 20

    Answer: 14

Thursday 23 March 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 28 + 32

    Answer: 28 + 32 = 60
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 7x + 9

    Answer: 23
  3. 3. Geometry

    Convert 10cm to mm

    Answer: 100mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:24

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 6, 10

    Answer: 11

Friday 24 March 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 59 + 25

    Answer: 59 + 25 = 84
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 5x + 5

    Answer: 20
  3. 3. Geometry

    Convert 13cm to mm

    Answer: 130mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:28

    Answer: 2:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 11, 17, 10, 3

    Answer: 11