Change pack
Bedrock Mar 27 - Apr 2 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 27 March 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 16 + 37

    Answer: 16 + 37 = 53
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 7x + 3

    Answer: 31
  3. 3. Geometry

    Convert 23cm to mm

    Answer: 230mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:16

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 8, 11, 21, 7

    Answer: 13

Tuesday 28 March 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 17 + 17

    Answer: 17 + 17 = 34
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 3x + 12

    Answer: 33
  3. 3. Geometry

    Convert 44cm to mm

    Answer: 440mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:30

    Answer: 1:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 18, 3, 7

    Answer: 10

Wednesday 29 March 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 81

    Answer: 33 + 81 = 114
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 2x + 10

    Answer: 30
  3. 3. Geometry

    Convert 27cm to mm

    Answer: 270mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:20

    Answer: 8:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 7, 16, 12

    Answer: 12

Thursday 30 March 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 75 + 26

    Answer: 75 + 26 = 101
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 6x + 6

    Answer: 54
  3. 3. Geometry

    Convert 33cm to mm

    Answer: 330mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:4

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 20, 5

    Answer: 9

Friday 31 March 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 14 + 18

    Answer: 14 + 18 = 32
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 6x + 11

    Answer: 35
  3. 3. Geometry

    Convert 3m to cm

    Answer: 300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:4

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 9, 23, 14

    Answer: 15