Change pack
Bedrock Apr 3 - 9 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 3 April 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 26 + 57

    Answer: 26 + 57 = 83
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 8x + 5

    Answer: 77
  3. 3. Geometry

    Convert 39cm to mm

    Answer: 390mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:4

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 10, 12

    Answer: 14

Tuesday 4 April 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 93 + 32

    Answer: 93 + 32 = 125
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 5x + 11

    Answer: 26
  3. 3. Geometry

    Convert 14m to cm

    Answer: 1400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:10

    Answer: 3:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 8, 9

    Answer: 9

Wednesday 5 April 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 24 + 49

    Answer: 24 + 49 = 73
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 3x + 3

    Answer: 9
  3. 3. Geometry

    Convert 16cm to mm

    Answer: 160mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:21

    Answer: 4:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 18, 2, 17, 4

    Answer: 10

Thursday 6 April 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 85 + 27

    Answer: 85 + 27 = 112
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 3x + 9

    Answer: 15
  3. 3. Geometry

    Convert 19m to cm

    Answer: 1900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:21

    Answer: 5:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 13, 15, 5, 4

    Answer: 10

Friday 7 April 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 43 + 48

    Answer: 43 + 48 = 91
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 3x + 5

    Answer: 23
  3. 3. Geometry

    Convert 46cm to mm

    Answer: 460mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:20

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 20, 16, 11, 17

    Answer: 15