Change pack
Bedrock Apr 10 - 16 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 10 April 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 90 + 74

    Answer: 90 + 74 = 164
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 6x + 7

    Answer: 61
  3. 3. Geometry

    Convert 20cm to mm

    Answer: 200mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:8

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 2, 16, 19

    Answer: 12

Tuesday 11 April 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 10 + 35

    Answer: 10 + 35 = 45
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 5x + 5

    Answer: 50
  3. 3. Geometry

    Convert 10m to cm

    Answer: 1000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:6

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 11, 8, 11

    Answer: 10

Wednesday 12 April 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 59 + 96

    Answer: 59 + 96 = 155
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 8x + 9

    Answer: 33
  3. 3. Geometry

    Convert 14cm to mm

    Answer: 140mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:9

    Answer: 8:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 8, 2

    Answer: 9

Thursday 13 April 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 48 + 12

    Answer: 48 + 12 = 60
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 2x + 5

    Answer: 13
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:6

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 12, 10, 4, 9

    Answer: 11

Friday 14 April 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 29 + 48

    Answer: 29 + 48 = 77
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 8x + 8

    Answer: 24
  3. 3. Geometry

    Convert 12cm to mm

    Answer: 120mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:40

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 12, 3

    Answer: 8