Change pack
Bedrock Apr 17 - 23 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 17 April 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 47 + 47

    Answer: 47 + 47 = 94
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 6x + 11

    Answer: 35
  3. 3. Geometry

    Convert 17m to cm

    Answer: 1700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:10

    Answer: 8:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 7, 6, 21, 18

    Answer: 13

Tuesday 18 April 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 21 + 54

    Answer: 21 + 54 = 75
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 5x + 10

    Answer: 60
  3. 3. Geometry

    Convert 28cm to mm

    Answer: 280mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:10

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 20, 4, 21

    Answer: 14

Wednesday 19 April 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 11 + 34

    Answer: 11 + 34 = 45
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 2x + 7

    Answer: 25
  3. 3. Geometry

    Convert 10cm to mm

    Answer: 100mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:4

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 2, 12

    Answer: 8

Thursday 20 April 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 55 + 86

    Answer: 55 + 86 = 141
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 5x + 9

    Answer: 44
  3. 3. Geometry

    Convert 23cm to mm

    Answer: 230mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:25

    Answer: 2:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 1, 6

    Answer: 7

Friday 21 April 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 43 + 23

    Answer: 43 + 23 = 66
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 8x + 4

    Answer: 84
  3. 3. Geometry

    Convert 34cm to mm

    Answer: 340mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:4

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 11, 18

    Answer: 12