Change pack
Bedrock Apr 24 - 30 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 24 April 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 35 + 46

    Answer: 35 + 46 = 81
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 7x + 8

    Answer: 29
  3. 3. Geometry

    Convert 5cm to mm

    Answer: 50mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:6

    Answer: 7:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 16, 11, 9, 4

    Answer: 9

Tuesday 25 April 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 60

    Answer: 33 + 60 = 93
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 5x + 10

    Answer: 50
  3. 3. Geometry

    Convert 2m to cm

    Answer: 200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:12

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 19, 14, 12, 13

    Answer: 15

Wednesday 26 April 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 48 + 10

    Answer: 48 + 10 = 58
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 5x + 4

    Answer: 49
  3. 3. Geometry

    Convert 5m to cm

    Answer: 500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:12

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 3, 14, 7

    Answer: 7

Thursday 27 April 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 95 + 69

    Answer: 95 + 69 = 164
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 5x + 6

    Answer: 31
  3. 3. Geometry

    Convert 9m to cm

    Answer: 900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:14

    Answer: 3:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 20, 4

    Answer: 12

Friday 28 April 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 52 + 88

    Answer: 52 + 88 = 140
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 4x + 4

    Answer: 44
  3. 3. Geometry

    Convert 12m to cm

    Answer: 1200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:9

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 10, 18

    Answer: 10