Change pack
Bedrock May 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 1 May 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 41 + 80

    Answer: 41 + 80 = 121
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 4x + 3

    Answer: 27
  3. 3. Geometry

    Convert 4m to cm

    Answer: 400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:4

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 10, 4, 4

    Answer: 7

Tuesday 2 May 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 42 + 13

    Answer: 42 + 13 = 55
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 4x + 8

    Answer: 28
  3. 3. Geometry

    Convert 46cm to mm

    Answer: 460mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:14

    Answer: 3:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 23, 15, 5, 15, 12

    Answer: 14

Wednesday 3 May 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 63 + 30

    Answer: 63 + 30 = 93
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 4x + 3

    Answer: 11
  3. 3. Geometry

    Convert 28cm to mm

    Answer: 280mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:18

    Answer: 1:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 3, 7

    Answer: 8

Thursday 4 May 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 73 + 41

    Answer: 73 + 41 = 114
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 8x + 9

    Answer: 57
  3. 3. Geometry

    Convert 21cm to mm

    Answer: 210mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:6

    Answer: 7:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 10, 20, 5

    Answer: 11

Friday 5 May 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 41 + 18

    Answer: 41 + 18 = 59
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 4x + 4

    Answer: 40
  3. 3. Geometry

    Convert 23cm to mm

    Answer: 230mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:12

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 8, 4, 17

    Answer: 11