Change pack
Bedrock May 8 - 14 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 8 May 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 41 + 32

    Answer: 41 + 32 = 73
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 4x + 4

    Answer: 40
  3. 3. Geometry

    Convert 30cm to mm

    Answer: 300mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:21

    Answer: 2:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 17, 2, 7, 15

    Answer: 11

Tuesday 9 May 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 98 + 85

    Answer: 98 + 85 = 183
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 5x + 10

    Answer: 35
  3. 3. Geometry

    Convert 6m to cm

    Answer: 600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:16

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 19, 19, 2

    Answer: 13

Wednesday 10 May 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 51 + 32

    Answer: 51 + 32 = 83
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 6x + 4

    Answer: 52
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:6

    Answer: 3:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 14, 4

    Answer: 9

Thursday 11 May 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 35

    Answer: 33 + 35 = 68
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 4x + 9

    Answer: 33
  3. 3. Geometry

    Convert 17m to cm

    Answer: 1700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:24

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 10, 9

    Answer: 12

Friday 12 May 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 65 + 90

    Answer: 65 + 90 = 155
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 6x + 11

    Answer: 65
  3. 3. Geometry

    Convert 42cm to mm

    Answer: 420mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:16

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 8, 19, 12, 5

    Answer: 12