Change pack
Bedrock May 15 - 21 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 15 May 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 47 + 98

    Answer: 47 + 98 = 145
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 2x + 11

    Answer: 29
  3. 3. Geometry

    Convert 5m to cm

    Answer: 500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:15

    Answer: 2:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 9, 15

    Answer: 11

Tuesday 16 May 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 15 + 36

    Answer: 15 + 36 = 51
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 2x + 8

    Answer: 16
  3. 3. Geometry

    Convert 43cm to mm

    Answer: 430mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:8

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 9, 11, 6, 9

    Answer: 10

Wednesday 17 May 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 84 + 53

    Answer: 84 + 53 = 137
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 6x + 6

    Answer: 66
  3. 3. Geometry

    Convert 6m to cm

    Answer: 600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:12

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 2, 13

    Answer: 8

Thursday 18 May 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 66 + 78

    Answer: 66 + 78 = 144
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 8x + 5

    Answer: 29
  3. 3. Geometry

    Convert 28cm to mm

    Answer: 280mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:14

    Answer: 3:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 14, 17, 17

    Answer: 15

Friday 19 May 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 14 + 10

    Answer: 14 + 10 = 24
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 2x + 9

    Answer: 25
  3. 3. Geometry

    Convert 30cm to mm

    Answer: 300mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:10

    Answer: 8:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 23, 6, 18, 13

    Answer: 15