Change pack
Bedrock May 22 - 28 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 22 May 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 21 + 36

    Answer: 21 + 36 = 57
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 4x + 10

    Answer: 50
  3. 3. Geometry

    Convert 8cm to mm

    Answer: 80mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:40

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 20, 13, 4, 5

    Answer: 10

Tuesday 23 May 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 29 + 32

    Answer: 29 + 32 = 61
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 6x + 3

    Answer: 51
  3. 3. Geometry

    Convert 17m to cm

    Answer: 1700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:30

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 14, 4, 16, 3

    Answer: 10

Wednesday 24 May 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 35 + 29

    Answer: 35 + 29 = 64
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 4x + 6

    Answer: 22
  3. 3. Geometry

    Convert 14cm to mm

    Answer: 140mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:6

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 7, 22, 18

    Answer: 13

Thursday 25 May 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 61 + 64

    Answer: 61 + 64 = 125
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 8x + 10

    Answer: 66
  3. 3. Geometry

    Convert 24cm to mm

    Answer: 240mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:6

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 14, 3

    Answer: 11

Friday 26 May 2017

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 44 + 17

    Answer: 44 + 17 = 61
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 5x + 8

    Answer: 28
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:15

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 7, 4, 2, 13

    Answer: 7