Change pack
Bedrock Jan 15 - 21 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 15 January 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 38 + 32

    Answer: 38 + 32 = 70
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 2x + 11

    Answer: 25
  3. 3. Geometry

    Convert 16m to cm

    Answer: 1600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:18

    Answer: 1:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 10, 8, 2, 11

    Answer: 9

Tuesday 16 January 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 49 + 49

    Answer: 49 + 49 = 98
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 7x + 7

    Answer: 21
  3. 3. Geometry

    Convert 27cm to mm

    Answer: 270mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:12

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 23, 4

    Answer: 13

Wednesday 17 January 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 23 + 24

    Answer: 23 + 24 = 47
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 6x + 12

    Answer: 54
  3. 3. Geometry

    Convert 46cm to mm

    Answer: 460mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:20

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 15, 3, 14, 6

    Answer: 9

Thursday 18 January 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 64 + 69

    Answer: 64 + 69 = 133
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 8x + 11

    Answer: 75
  3. 3. Geometry

    Convert 14m to cm

    Answer: 1400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:21

    Answer: 2:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 16, 16

    Answer: 13

Friday 19 January 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 29 + 32

    Answer: 29 + 32 = 61
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 3x + 3

    Answer: 21
  3. 3. Geometry

    Convert 13cm to mm

    Answer: 130mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:35

    Answer: 4:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 16, 9

    Answer: 14