Change pack
Bedrock Jan 22 - 28 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 22 January 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 52 + 40

    Answer: 52 + 40 = 92
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 2x + 5

    Answer: 19
  3. 3. Geometry

    Convert 2m to cm

    Answer: 200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:20

    Answer: 5:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 5, 12

    Answer: 7

Tuesday 23 January 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 31

    Answer: 25 + 31 = 56
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 8x + 4

    Answer: 52
  3. 3. Geometry

    Convert 40cm to mm

    Answer: 400mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:9

    Answer: 5:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 19, 3, 13

    Answer: 12

Wednesday 24 January 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 11 + 13

    Answer: 11 + 13 = 24
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 6x + 5

    Answer: 65
  3. 3. Geometry

    Convert 6cm to mm

    Answer: 60mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:9

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 19, 12

    Answer: 12

Thursday 25 January 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 57 + 32

    Answer: 57 + 32 = 89
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 4x + 3

    Answer: 15
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:40

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 2, 18, 10

    Answer: 8

Friday 26 January 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 31 + 36

    Answer: 31 + 36 = 67
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 4x + 9

    Answer: 29
  3. 3. Geometry

    Convert 49cm to mm

    Answer: 490mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:15

    Answer: 2:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 5, 8, 17, 16

    Answer: 10