Change pack
Bedrock Jan 29 - Feb 4 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 29 January 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 14

    Answer: 33 + 14 = 47
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 6x + 8

    Answer: 56
  3. 3. Geometry

    Convert 28cm to mm

    Answer: 280mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:15

    Answer: 4:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 11, 18, 17, 10

    Answer: 15

Tuesday 30 January 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 18 + 10

    Answer: 18 + 10 = 28
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 8x + 3

    Answer: 83
  3. 3. Geometry

    Convert 19m to cm

    Answer: 1900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:9

    Answer: 8:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 10, 16

    Answer: 12

Wednesday 31 January 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 21 + 95

    Answer: 21 + 95 = 116
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 5x + 10

    Answer: 20
  3. 3. Geometry

    Convert 32cm to mm

    Answer: 320mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:21

    Answer: 4:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 9, 9, 7

    Answer: 10

Thursday 1 February 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 47 + 27

    Answer: 47 + 27 = 74
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 5x + 3

    Answer: 38
  3. 3. Geometry

    Convert 16m to cm

    Answer: 1600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:24

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 9, 12, 4

    Answer: 10

Friday 2 February 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 44 + 27

    Answer: 44 + 27 = 71
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 6x + 10

    Answer: 22
  3. 3. Geometry

    Convert 20m to cm

    Answer: 2000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:9

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 15, 12, 14, 3

    Answer: 12