Change pack
Bedrock Feb 5 - 11 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 5 February 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 31 + 27

    Answer: 31 + 27 = 58
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 3x + 3

    Answer: 9
  3. 3. Geometry

    Convert 19cm to mm

    Answer: 190mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:12

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 7, 17, 23

    Answer: 13

Tuesday 6 February 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 56 + 22

    Answer: 56 + 22 = 78
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 3x + 12

    Answer: 30
  3. 3. Geometry

    Convert 2m to cm

    Answer: 200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:21

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 4, 5

    Answer: 7

Wednesday 7 February 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 24 + 40

    Answer: 24 + 40 = 64
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 7x + 12

    Answer: 54
  3. 3. Geometry

    Convert 10m to cm

    Answer: 1000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:28

    Answer: 4:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 2, 6, 4, 14

    Answer: 8

Thursday 8 February 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 42 + 36

    Answer: 42 + 36 = 78
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 4x + 9

    Answer: 25
  3. 3. Geometry

    Convert 47cm to mm

    Answer: 470mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:25

    Answer: 7:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 13, 17

    Answer: 12

Friday 9 February 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 30 + 84

    Answer: 30 + 84 = 114
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 2x + 4

    Answer: 20
  3. 3. Geometry

    Convert 25cm to mm

    Answer: 250mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:6

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 18, 10

    Answer: 12