Change pack
Bedrock Feb 12 - 18 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 12 February 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 41 + 90

    Answer: 41 + 90 = 131
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 8x + 7

    Answer: 47
  3. 3. Geometry

    Convert 31cm to mm

    Answer: 310mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:10

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 10, 2, 2, 5

    Answer: 6

Tuesday 13 February 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 23 + 43

    Answer: 23 + 43 = 66
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 3x + 10

    Answer: 34
  3. 3. Geometry

    Convert 11cm to mm

    Answer: 110mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:6

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 8, 25, 16, 11

    Answer: 14

Wednesday 14 February 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 16 + 19

    Answer: 16 + 19 = 35
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 6x + 8

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Convert 20m to cm

    Answer: 2000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:15

    Answer: 8:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 15, 2, 15

    Answer: 10

Thursday 15 February 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 42 + 58

    Answer: 42 + 58 = 100
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 8x + 6

    Answer: 38
  3. 3. Geometry

    Convert 6m to cm

    Answer: 600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:16

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 10, 2, 5

    Answer: 5

Friday 16 February 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 16 + 44

    Answer: 16 + 44 = 60
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 3x + 9

    Answer: 24
  3. 3. Geometry

    Convert 5m to cm

    Answer: 500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:20

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 20, 19

    Answer: 15