Change pack
Bedrock Feb 19 - 25 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 19 February 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 41 + 31

    Answer: 41 + 31 = 72
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 8x + 5

    Answer: 21
  3. 3. Geometry

    Convert 2m to cm

    Answer: 200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:4

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 4, 4, 11, 19

    Answer: 9

Tuesday 20 February 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 81 + 92

    Answer: 81 + 92 = 173
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 5x + 10

    Answer: 45
  3. 3. Geometry

    Convert 13m to cm

    Answer: 1300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:16

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 3, 11, 12, 4

    Answer: 7

Wednesday 21 February 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 34 + 10

    Answer: 34 + 10 = 44
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 3x + 10

    Answer: 34
  3. 3. Geometry

    Convert 50cm to mm

    Answer: 500mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:24

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 14, 5

    Answer: 12

Thursday 22 February 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 44 + 61

    Answer: 44 + 61 = 105
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 8x + 3

    Answer: 51
  3. 3. Geometry

    Convert 16m to cm

    Answer: 1600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:16

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 3, 16

    Answer: 11

Friday 23 February 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 45 + 38

    Answer: 45 + 38 = 83
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 5x + 11

    Answer: 21
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:8

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 19, 17, 3, 10

    Answer: 12