Change pack
Bedrock Feb 26 - Mar 4 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 26 February 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 39 + 26

    Answer: 39 + 26 = 65
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 5x + 5

    Answer: 50
  3. 3. Geometry

    Convert 14m to cm

    Answer: 1400cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:24

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 13, 11, 16, 2

    Answer: 10

Tuesday 27 February 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 75 + 66

    Answer: 75 + 66 = 141
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 4x + 3

    Answer: 15
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:6

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 7, 3, 15

    Answer: 11

Wednesday 28 February 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 45 + 37

    Answer: 45 + 37 = 82
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 3x + 6

    Answer: 21
  3. 3. Geometry

    Convert 49cm to mm

    Answer: 490mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:12

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 7, 12, 6, 20

    Answer: 12

Thursday 1 March 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 89 + 31

    Answer: 89 + 31 = 120
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 7x + 4

    Answer: 18
  3. 3. Geometry

    Convert 11cm to mm

    Answer: 110mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:14

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 11, 8, 5

    Answer: 11

Friday 2 March 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 44 + 21

    Answer: 44 + 21 = 65
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 8x + 5

    Answer: 61
  3. 3. Geometry

    Convert 10m to cm

    Answer: 1000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:9

    Answer: 7:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 5, 5, 8

    Answer: 8