Change pack
Bedrock Mar 5 - 11 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 5 March 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 31 + 39

    Answer: 31 + 39 = 70
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 4x + 11

    Answer: 23
  3. 3. Geometry

    Convert 9m to cm

    Answer: 900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:9

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 20, 8

    Answer: 14

Tuesday 6 March 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 89 + 89

    Answer: 89 + 89 = 178
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 2x + 8

    Answer: 20
  3. 3. Geometry

    Convert 38cm to mm

    Answer: 380mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:16

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 25, 6, 9, 19, 6

    Answer: 13

Wednesday 7 March 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 35 + 26

    Answer: 35 + 26 = 61
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 5x + 5

    Answer: 45
  3. 3. Geometry

    Convert 14cm to mm

    Answer: 140mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:35

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 14, 16, 20, 18

    Answer: 14

Thursday 8 March 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 42 + 20

    Answer: 42 + 20 = 62
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 2x + 7

    Answer: 13
  3. 3. Geometry

    Convert 10cm to mm

    Answer: 100mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:15

    Answer: 7:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 13, 7, 14, 6

    Answer: 12

Friday 9 March 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 65

    Answer: 25 + 65 = 90
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 5x + 8

    Answer: 43
  3. 3. Geometry

    Convert 39cm to mm

    Answer: 390mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:21

    Answer: 8:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 9, 19

    Answer: 13