Change pack
Bedrock Mar 12 - 18 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 12 March 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 60 + 73

    Answer: 60 + 73 = 133
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 3x + 11

    Answer: 17
  3. 3. Geometry

    Convert 16cm to mm

    Answer: 160mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:30

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 18, 11, 16, 6

    Answer: 12.6

Tuesday 13 March 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 16

    Answer: 33 + 16 = 49
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 7x + 5

    Answer: 19
  3. 3. Geometry

    Convert 5cm to mm

    Answer: 50mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:20

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 11, 7, 9

    Answer: 9.75

Wednesday 14 March 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 24 + 35

    Answer: 24 + 35 = 59
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 3x + 7

    Answer: 28
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:8

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 16, 16, 2

    Answer: 10.75

Thursday 15 March 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 97 + 23

    Answer: 97 + 23 = 120
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 5x + 9

    Answer: 29
  3. 3. Geometry

    Convert 8cm to mm

    Answer: 80mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:8

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 13, 12, 13, 3

    Answer: 11.8

Friday 16 March 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 49 + 39

    Answer: 49 + 39 = 88
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 4x + 3

    Answer: 43
  3. 3. Geometry

    Convert 38cm to mm

    Answer: 380mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:12

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 3, 2, 2, 3

    Answer: 5.4