Change pack
Bedrock Mar 19 - 25 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 19 March 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 16 + 42

    Answer: 16 + 42 = 58
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 3x + 3

    Answer: 30
  3. 3. Geometry

    Convert 45cm to mm

    Answer: 450mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:6

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 6, 6, 11

    Answer: 8

Tuesday 20 March 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 35 + 28

    Answer: 35 + 28 = 63
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 7x + 6

    Answer: 55
  3. 3. Geometry

    Convert 34cm to mm

    Answer: 340mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:40

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 8, 13, 15

    Answer: 13

Wednesday 21 March 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 17 + 12

    Answer: 17 + 12 = 29
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 2x + 8

    Answer: 14
  3. 3. Geometry

    Convert 16cm to mm

    Answer: 160mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:8

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 2, 13

    Answer: 6.6666666666667

Thursday 22 March 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 65 + 57

    Answer: 65 + 57 = 122
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 8x + 11

    Answer: 67
  3. 3. Geometry

    Convert 39cm to mm

    Answer: 390mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:12

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 6, 12, 6, 15

    Answer: 11.2

Friday 23 March 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 24 + 14

    Answer: 24 + 14 = 38
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 4x + 6

    Answer: 42
  3. 3. Geometry

    Convert 41cm to mm

    Answer: 410mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:25

    Answer: 2:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 10, 10, 11, 17

    Answer: 11