Change pack
Bedrock Mar 26 - Apr 1 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 26 March 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 20 + 27

    Answer: 20 + 27 = 47
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 4x + 4

    Answer: 20
  3. 3. Geometry

    Convert 17cm to mm

    Answer: 170mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:9

    Answer: 5:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 8, 6, 2

    Answer: 4.5

Tuesday 27 March 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 39 + 72

    Answer: 39 + 72 = 111
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 2x + 12

    Answer: 18
  3. 3. Geometry

    Convert 32cm to mm

    Answer: 320mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:20

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 5, 9, 11

    Answer: 8.25

Wednesday 28 March 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 77 + 54

    Answer: 77 + 54 = 131
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 3x + 12

    Answer: 27
  3. 3. Geometry

    Convert 19m to cm

    Answer: 1900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:8

    Answer: 3:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 11, 12, 19, 16

    Answer: 13.2

Thursday 29 March 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 10 + 15

    Answer: 10 + 15 = 25
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 3x + 6

    Answer: 15
  3. 3. Geometry

    Convert 9m to cm

    Answer: 900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:6

    Answer: 4:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 19, 8, 17, 12

    Answer: 14.2

Friday 30 March 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 46 + 10

    Answer: 46 + 10 = 56
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 6x + 4

    Answer: 16
  3. 3. Geometry

    Convert 20m to cm

    Answer: 2000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:18

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 5, 17

    Answer: 9