Change pack
Bedrock Apr 2 - 8 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 2 April 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 27 + 56

    Answer: 27 + 56 = 83
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 3x + 4

    Answer: 25
  3. 3. Geometry

    Convert 6m to cm

    Answer: 600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:16

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 10, 16, 3, 13

    Answer: 12.4

Tuesday 3 April 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 38

    Answer: 33 + 38 = 71
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 7x + 7

    Answer: 70
  3. 3. Geometry

    Convert 3m to cm

    Answer: 300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:20

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 7, 20, 16, 10

    Answer: 13.8

Wednesday 4 April 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 48 + 28

    Answer: 48 + 28 = 76
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 4x + 6

    Answer: 30
  3. 3. Geometry

    Convert 49cm to mm

    Answer: 490mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:4

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 13, 5, 2

    Answer: 10

Thursday 5 April 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 20 + 43

    Answer: 20 + 43 = 63
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 4x + 6

    Answer: 46
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:6

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 5, 2, 17

    Answer: 9.5

Friday 6 April 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 44 + 23

    Answer: 44 + 23 = 67
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 8x + 3

    Answer: 19
  3. 3. Geometry

    Convert 13cm to mm

    Answer: 130mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:24

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 7, 20

    Answer: 10