Change pack
Bedrock Apr 9 - 15 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 9 April 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 45 + 44

    Answer: 45 + 44 = 89
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 8x + 10

    Answer: 58
  3. 3. Geometry

    Convert 19m to cm

    Answer: 1900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:6

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 3, 16, 14, 8

    Answer: 11.8

Tuesday 10 April 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 41 + 49

    Answer: 41 + 49 = 90
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 3x + 7

    Answer: 16
  3. 3. Geometry

    Convert 9m to cm

    Answer: 900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:8

    Answer: 3:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 16, 2, 10

    Answer: 8.5

Wednesday 11 April 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 34

    Answer: 33 + 34 = 67
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 4x + 6

    Answer: 22
  3. 3. Geometry

    Convert 23cm to mm

    Answer: 230mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:16

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 9, 17, 5

    Answer: 10.75

Thursday 12 April 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 20 + 31

    Answer: 20 + 31 = 51
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 7x + 6

    Answer: 34
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:10

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 9, 14, 2

    Answer: 9

Friday 13 April 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 51 + 30

    Answer: 51 + 30 = 81
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 8x + 6

    Answer: 62
  3. 3. Geometry

    Convert 15m to cm

    Answer: 1500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:16

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 14, 11, 11

    Answer: 10.5