Change pack
Bedrock Apr 16 - 22 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 16 April 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 90 + 65

    Answer: 90 + 65 = 155
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 6x + 12

    Answer: 42
  3. 3. Geometry

    Convert 29cm to mm

    Answer: 290mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:20

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 14, 7, 4

    Answer: 6.75

Tuesday 17 April 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 40 + 28

    Answer: 40 + 28 = 68
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 6x + 4

    Answer: 34
  3. 3. Geometry

    Convert 19cm to mm

    Answer: 190mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:12

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 16, 2

    Answer: 10.333333333333

Wednesday 18 April 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 27 + 14

    Answer: 27 + 14 = 41
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 4x + 11

    Answer: 51
  3. 3. Geometry

    Convert 7cm to mm

    Answer: 70mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:30

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 3, 6, 19, 2

    Answer: 9.4

Thursday 19 April 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 42 + 67

    Answer: 42 + 67 = 109
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 5x + 7

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Convert 20m to cm

    Answer: 2000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:8

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 3, 20

    Answer: 12.666666666667

Friday 20 April 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 40 + 48

    Answer: 40 + 48 = 88
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 2x + 4

    Answer: 10
  3. 3. Geometry

    Convert 26cm to mm

    Answer: 260mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:28

    Answer: 8:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 6, 2

    Answer: 6.3333333333333