Change pack
Bedrock Apr 23 - 29 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 23 April 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 49 + 32

    Answer: 49 + 32 = 81
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 3x + 5

    Answer: 20
  3. 3. Geometry

    Convert 24cm to mm

    Answer: 240mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:28

    Answer: 3:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 2, 10, 2, 18

    Answer: 9.4

Tuesday 24 April 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 38 + 36

    Answer: 38 + 36 = 74
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 7x + 10

    Answer: 52
  3. 3. Geometry

    Convert 19m to cm

    Answer: 1900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:8

    Answer: 3:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 10, 2, 10, 2

    Answer: 7.8

Wednesday 25 April 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 23 + 32

    Answer: 23 + 32 = 55
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 6x + 7

    Answer: 55
  3. 3. Geometry

    Convert 14cm to mm

    Answer: 140mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:6

    Answer: 8:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 11, 7, 7

    Answer: 7.5

Thursday 26 April 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 55 + 97

    Answer: 55 + 97 = 152
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 5x + 3

    Answer: 48
  3. 3. Geometry

    Convert 12m to cm

    Answer: 1200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:10

    Answer: 8:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 14, 16, 7

    Answer: 10.75

Friday 27 April 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 37 + 10

    Answer: 37 + 10 = 47
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 8x + 5

    Answer: 37
  3. 3. Geometry

    Convert 17m to cm

    Answer: 1700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:12

    Answer: 5:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 5, 5, 16, 6

    Answer: 9.2