Change pack
Bedrock Apr 30 - May 6 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 30 April 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 53 + 20

    Answer: 53 + 20 = 73
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 7x + 5

    Answer: 26
  3. 3. Geometry

    Convert 17m to cm

    Answer: 1700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:14

    Answer: 4:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 8, 18, 12

    Answer: 11.25

Tuesday 1 May 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 10 + 40

    Answer: 10 + 40 = 50
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 7x + 8

    Answer: 78
  3. 3. Geometry

    Convert 25cm to mm

    Answer: 250mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:16

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 3, 20

    Answer: 11

Wednesday 2 May 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 81 + 97

    Answer: 81 + 97 = 178
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 2x + 5

    Answer: 17
  3. 3. Geometry

    Convert 13cm to mm

    Answer: 130mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:20

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 16, 4, 6, 16

    Answer: 9

Thursday 3 May 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 34 + 32

    Answer: 34 + 32 = 66
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 2x + 4

    Answer: 20
  3. 3. Geometry

    Convert 9m to cm

    Answer: 900cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:8

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 14, 4, 19, 18

    Answer: 13.8

Friday 4 May 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 46 + 44

    Answer: 46 + 44 = 90
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 3x + 8

    Answer: 20
  3. 3. Geometry

    Convert 6m to cm

    Answer: 600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:24

    Answer: 3:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 15, 11, 14

    Answer: 14