Change pack
Bedrock May 7 - 13 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 7 May 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 86 + 81

    Answer: 86 + 81 = 167
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 8x + 9

    Answer: 49
  3. 3. Geometry

    Convert 19cm to mm

    Answer: 190mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:6

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 11, 14, 9

    Answer: 12.75

Tuesday 8 May 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 78 + 85

    Answer: 78 + 85 = 163
  2. 2. Algebra

    If x = 2, find the value of 4x + 6

    Answer: 14
  3. 3. Geometry

    Convert 24cm to mm

    Answer: 240mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:12

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 13, 8, 11

    Answer: 11.5

Wednesday 9 May 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 13 + 28

    Answer: 13 + 28 = 41
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 6x + 6

    Answer: 42
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:10

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 5, 9, 10

    Answer: 6.75

Thursday 10 May 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 30 + 45

    Answer: 30 + 45 = 75
  2. 2. Algebra

    If x = 9, find the value of 8x + 7

    Answer: 79
  3. 3. Geometry

    Convert 5m to cm

    Answer: 500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:20

    Answer: 7:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 17, 11

    Answer: 12

Friday 11 May 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 66 + 43

    Answer: 66 + 43 = 109
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 4x + 7

    Answer: 39
  3. 3. Geometry

    Convert 10m to cm

    Answer: 1000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:4

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 12, 12, 9, 13

    Answer: 13.2