Change pack
Bedrock May 14 - 20 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 14 May 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 56 + 96

    Answer: 56 + 96 = 152
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 3x + 3

    Answer: 18
  3. 3. Geometry

    Convert 32cm to mm

    Answer: 320mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:16

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 11, 7, 16, 20

    Answer: 12.2

Tuesday 15 May 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 49 + 12

    Answer: 49 + 12 = 61
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 3x + 12

    Answer: 21
  3. 3. Geometry

    Convert 15m to cm

    Answer: 1500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:18

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 20, 3, 6, 4

    Answer: 8

Wednesday 16 May 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 48 + 86

    Answer: 48 + 86 = 134
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 3x + 11

    Answer: 23
  3. 3. Geometry

    Convert 20m to cm

    Answer: 2000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:15

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 14, 13, 11, 9

    Answer: 9.8

Thursday 17 May 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 27 + 48

    Answer: 27 + 48 = 75
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 5x + 3

    Answer: 23
  3. 3. Geometry

    Convert 6m to cm

    Answer: 600cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:28

    Answer: 5:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 19, 3, 17

    Answer: 12.25

Friday 18 May 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 38 + 24

    Answer: 38 + 24 = 62
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 4x + 4

    Answer: 36
  3. 3. Geometry

    Convert 8m to cm

    Answer: 800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:32

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 14, 19, 16

    Answer: 15.5