Change pack
Bedrock May 21 - 27 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 21 May 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 50 + 32

    Answer: 50 + 32 = 82
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 8x + 6

    Answer: 46
  3. 3. Geometry

    Convert 19cm to mm

    Answer: 190mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:10

    Answer: 4:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 15, 15, 10, 14

    Answer: 14.6

Tuesday 22 May 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 38

    Answer: 22 + 38 = 60
  2. 2. Algebra

    If x = 3, find the value of 6x + 6

    Answer: 24
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:20

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 9, 16, 16

    Answer: 12.5

Wednesday 23 May 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 41 + 21

    Answer: 41 + 21 = 62
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 4x + 10

    Answer: 50
  3. 3. Geometry

    Convert 50cm to mm

    Answer: 500mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:12

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 16, 11

    Answer: 12

Thursday 24 May 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 99 + 44

    Answer: 99 + 44 = 143
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 6x + 10

    Answer: 70
  3. 3. Geometry

    Convert 10m to cm

    Answer: 1000cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:15

    Answer: 8:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 9, 17

    Answer: 15

Friday 25 May 2018

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 47 + 30

    Answer: 47 + 30 = 77
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 2x + 4

    Answer: 18
  3. 3. Geometry

    Convert 11m to cm

    Answer: 1100cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:14

    Answer: 3:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 7, 7

    Answer: 8.3333333333333